Bureau voor subsidie- en fondsenwerving

Over ons

Werkwijze

Onze werkwijze laat zich kenmerken door wederzijds vertrouwen, betrokkenheid en een pragmatische gestructureerde aanpak. Gemaakte afspraken zijn helder en leidend bij de samenwerking tussen ons en de opdrachtgever. "Zeg wat je doet en doe wat je zegt" en "afspraak is afspraak". Met deze credo's hebben wij een grote mate van betrouwbaarheid opgebouwd en daardoor worden veel potentiĆ«le opdrachtgevers naar ons doorverwezen. 

Wij handelen vanuit een pro-actieve houding, dat wil zeggen: proactieve kennisuitwisseling tussen ons en uw specialisten. Zo kunnen wij u advies op maat geven. En nemen wij u het werk uit handen. 

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van klantbetrokkenheid en klantgerichtheid. Verder wordt onze nazorg zeer op prijs gesteld door onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons wat dat betreft van de markt. Want het gaat niet alleen om het advies en het indienen van aanvragen. Wij blijven meedenken en het project monitoren inclusief de projectadministratie tot aan de eindoplevering. 

Wij hebben geen verbintenis met subsidie- of fondsen verstrekkers en kunnen daarom volledig onafhankelijk in samenwerking met u een aanvraag vorm geven.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u al een specifiek plan waarvan u de subsidiemogelijkheden wilt laten onderzoeken, neem dan contact met ons op.

Stel de vraag en wij zoeken er graag een passend antwoord erbij.

Werkwijze met vertrouwen, betrokkenheid en duidelijke aanpak | PGHM